قیمت و سفارش تیرچه بلوک استاندارد کرومیت

تیرچه چیست؟ آشنایی صفر تا صد انواع تیرچه استاندارد

تیرچه استاندارد چه کاربردی دارد؟

مرسوم ترین نوع سیستم سقف در ساختمان های با ارتفاع میان مرتبه سیستم سقف تیرچه بلوک یا سقف تیرچه می باشد که در بسیاری از پروژه های ساختمانی کوچک و متوسط مورد استفاده قرار می گیرد. امروزه از بلوک یا پرکننده (پلی استایرن) یا همان یونولیت در میان تیرچه ها به عنوان قالب استفاده می شود و تیرچه ها نقش همان تیرهای T شکل را بازی می کنند.

تولید و قیمت تیرچه پاشنه بتنی استاندارد

سقف تیرچه بلوک و نکات اجرایی آن

به سقف تیرچه بلوک ، سقف تیرچه دال نیز می گویند.

سقف تیرچه بلوک از سه جزء اصلی تشکیل می شود :

 بتن بالا یا درجا که در بالای سقف قرار می‌گیرد و باعث اتصال تیرچه‌ها می‌شود که این امر باعث یکپارچه کار کردن اجزا می‌شود. جنس بلوک مورد استفاده در سقف تیرچه دال می تواند بلوک سیمانی ، بلوک سفالی یا یونولیت ( بلوک پلی استایرن ) باشد.

از انواع تیرچه های مورد استفاده ، تیرچه پاشنه بتنی و تیرچه کرومیت می باشد.

در ادامه به معرفی این دو تیرچه می پردازیم :

تیرچه پاشنه بتنی چیست؟

تیرچه بتنی یا ( تیرچه پاشنه بتنی ) یک قطعه پیش ساخته متشکل از بتن و آرماتورهای فولادی است که با قرارگیری بلوک ها در بین تیرچه ها به عنوان قالب و با بتن پوششی درجا ریخته شده، مقطع مرکب T شکل مناسبی را تشکیل می دهند.

پیش از به دست آمدن مقاومت بتن ریخته شده، وزن بلوک ها و بتن، توسط تکیه گاه های موقت (شمع بندی) تحمل می شود و پس از حصول مقاومت بتن ریخته شده، تیرهای T شکل بتنی به هم چسبیده و مجاور هم، لنگر خمشی حاصل از بارهای قائم سقف را تحمل کرده و به تیرهای اصلی یا تکیه گاه ها انتقال می دهند.

تیرچه کرومیت چیست ؟

تیرچه کرومیت نوعی تیرچه پیش ساخته فلزی مانند تیرچه سفالی فندوله ای و بتنی می باشد با این تفاوت که در بال تحتانی یا پاشنه تیرچه کرومیت به جای استفاده از ۲ عدد میلگرد و بتن از ورق فولادی ۳ یا ۴ میل و در بال فوقانی تیرچه کرومیت به جای ۱ عدد میلگرد از نبشی استفاده شده است.

غالب تیرچه های مورد مصرف در استان تهران تیرچه پاشنه بتنی بوده که عمدتا در سازه های بتنی استفاده می شود. با توجه به تولید و استفاده از محصولات نامرغوب در ساخت و ساز از جمله تیرچه بتنی در سازه های مورد تایید شهرداری در سال های اخیر ( از سال 1385 ) ساخت این نوع تیرچه مشمول استاندارد اجباری گشته و طی کمیسیونی متشکل از سازمان نظام مهندسی و سازمان استاندارد ( کمیته استاندارد ) بر آن شدند تا آیین نامه ای جهت تولید تیرچه تاییدیه دار یا با تایید استاندارد در کارگاه ها تدوین گردد و سازمان نظام مهندسی و شهرداری برای اجباری کردن این مورد سازندگان را ملزم به استفاده تیرچه استاندارد کردند و داشتن گواهی استاندارد تیرچه برای پایان کار ساختمان الزامی شد.

گزیده ای از ضوابط آیین نامه 1-2909 آیین نامه تیرچه پاشنه بتنی استاندارد

تیم ریکو در خدمت شماست​

جهت مشاوره حضوری و راهنمایی بیشتر با شماره (۰۹۱۲۴۸۵۷۶۲۵) در تماس باشید.​
تماس با ما
5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
Scroll to Top
تماس تلفنی با ما